programajánló

Különleges adventi gratulációk!

7:22
Mikor lenne jobb alkalom köszönteni a z 50. vagy épp 60. házassági évfordulójukat ünneplő párokat, mint Adventben? Van olyan Kultúrpajta, amelyben a falu egézs közössége összejön, hogy éltesse a több, mint fél évszázada házasokat!

Advent a Kultúrpajtákban!

10:32
Advent második vasárnapján is koncertekkel várnak!

Koncert, koncert, koncert

9:36
November utolsó hétvégéjén koncertekkel várnak a Kultúrpajták Kárpát-medence szerte!

Táncszínház, táncház , papírmetszet, grafika

9:44
Hűvös őszi szelek ide vagy oda - a Kultúrpajtákban szól a zene és járják a táncot!

Koncertek hétvégéje!

8:43
A Magyarpalatkai Banda, a táncházmozgalom egyik legismertebb és legkedveltebb adatközlő vonószenekara turnézik a héten - és lesz irodalom és gasztronómia is a Pajta Parázs rendezvénysorozat részeként!

Mozizz velünk!

7:51
Hogy kerül egy kiállítás a tó közepére? Hogy lesz egy táncegyüttes elvonulós próbahelyéből néptáncos-központ? Többek közt ezeke a kérdésekre is választ kaphatsz, ha megnézed a legújabb filmeket a Hálózat Youtube-csatornáján! Íme egy kis ízelítő!

Gyümölcsészet, faültetés, világtalálkozó, filmklub

10:49
Ahogyan az idő hűvösebbre fordul, a Kultúrpajták és Tündérkertek is lassan téli álomba merülnek. De egészen november végéig találhatsz még programot a Hálózat tagjainál!

Rackák, diófák, Szalonna

8:54
Október közepén is várnak a Kultúrpajták és a Tündérkertek! Koncertekkel, táncházakkal és egésznapos fesztivállal készülnek!

Bál, tájoló, gazdanap

13:18
Gazdanap és sokadalom, Feketetói Bál vagy Hegyháti Tájoló? Tánc, zene, kézművesség, gombavadászat vagy kóstolók? Programajánlónk október első hétvégéjére!

Szüreti fesztiválok hétvégéje!

8:19
Gazdag programkínálattal csábítanak a szabadba szeptember utolsó hétvégéjén is a kultúrpajták és a tündérkertek!

Mese, tánc, zene - kultúrpajta-programok hétvégére!

8:23
Az őszi hétvégéket nagyszerűen kihasználhatjuk: a kultúrpajták gondoskodnak a programról, jókedvről - és az előrejelzések szerint a szép idő is adott...útra fel!

Őszköszöntő a Kultúrpajtákban!

9:28
Már majdnem ősz - még majdnem nyár - de mindenképpen mozgalmas lesz! Szeptember első hétvégéjén iskolanyitogató, diógyűjtögető és gyerek-kényeztető programokkal várnak a Kultúrpajták!

Tábor, köztivál, színház, zene, tánc!

6:00
Őriszentpéteren a Hétrétország, Válaszúton a Kallós Alapítvány mezőségi néptánctábora vár -. és ez csak két program a legizgalmasabbak közül!

Gyimes Veszprém vármegyében, jubileum Marosfelfaluban, festés és tánc Békésben!

7:29
Igazán izgalmas programkínálattal zárják a júliust a kultúrpajták és tündékertek!

Tánctábor, folkeste, halásznap, fesztivál

18:55
A  nyár közepére érkezve különösen változatos  programokkal várnak minden érdeklődőt a tündérkertek és a kultúrpajták az egész Kárpát-medencében! Lesz tánc-tábor, Hepaj-fesztivál, halászok napi vigasság - hogy csak a  legkülönlegesebbeket említsük....

Lovak, szabadegyetem, kaláka - programajánló!

9:40
A fesztiválszezon kezdetén egy csendesebb hétvége elé nézünk a pajtákban - de azért most is van miből választani!

Vakáció!

11:00
A nyári napforduló felé haladva egyre több program közül válogathatnak azok, aki útra kelnének a hétvégén! Ráadásul a tanévnek is vége: így a gyerekekre külön gondoltak a pajták és csűrök programszervezői! A pajták és tündérkertek napforduló ünneppel, kézműves délelőttökkel, koncertekkel és táncházakkal várnak Kárpát-medence szerte!

Házasember táncosok, gyimesi gyógynövények, ősi magyar szőlőfajták

6:34
Házasember néptáncosok, táncoslábú nagyik, gyakorlóiskola és pajtanyitó!

Emléknap, mesemondó verseny, színház és koncertek!

6:00
Június első hétvégéjén rendkívül sokszínű programkínálattal várnak a kultúrpajták és a tündérkertek az egész Kárpát-medencében! A Nemzeti Összetartozás Napjáról két kultúrcsűrben is megemlékeznek majd Erdélyben, Felvidéken pedig mesemondóverseny vár! Programajánló válogatásunk a június 1-je és 4-e közti hétvégére!

Folk Music Fest, révészek és jazz - programajánló a hétvégére!

8:12
Koncerteket, fesztivált és egy különleges, révészet-történeti programot tartogatnak a Pajták május 3. hétvégéjére!

Lovak, mesék, gulyás, kerámia, zene és tánc!

13:26
Lovastalálkozó, a gulyás ünnepe, mesenap, kiállítás, évadnyitó, koncertek - a május már főszezon a Kárpát-medencei Kultúrpajta és Tündérkert hálózatban! Hétvégi programokból szemezgetünk!

Hova menjek? - Hétvégi programajánló!

8:38
Titkos kert, töretlen gerincek, legendák, sajtmajális és gyógynövények - mozgalmas hétvége a tündérkertekben és kultúrpajtákban!

Hova menjek? - Hétvégi ajánló

9:47
Április utolsó hétvégéje hosszú hétvége lesz - május elseje, hétfő is csatlakozik a szabadnapok sorához! A pajták tavaszköszöntéssel, kis-, és nagyfesztiválokkal, koncertekkel, táncházzal köszöntik a tavaszt! Útra fel!

Hova menjek?- Hétvégi ajánló

18:48
Föld Napja, Szent György-nap, Nyitott Tájházak napja. Körtefa-ültetés, hegypásztorkodás és QR-kódos kalandjáték, harc a sárkánnyal, tánc-találkozó vagy épp juhnyírés - igen, nyírÉS, ahogyan a régiek mondták a Bakonyban. Mindenkinek tudunk programot ajánlani!

Hova menjek? - Hétvégi ajánló!

9:00
Heti rovatunkban a Tündérkertek és Kultúrpajták hétvégi kínálatából szemezgetünk!