Magyarország | Pest vármegye | Galgahévíz | Ságvári utca 38.

Lovasudvar és kultúrközpont!

SEE ENG BELOW

A HaZám Kulturális és Lovassport Egyesület célkitűzése olyan gyerekek, fiatalok, felnőttek összefogása, akik a lovaglás szeretetén, a természet tiszteletén túl a magyar kulturális hagyományok iránt is elkötelezettek. A lovarda Galgahévizen található, fekvésének köszönhetően csodálatos kilátással és természetközeli stílusával igazi feltöltődést kínál az idelátogatóknak. A lovassport mindennapi oktatásán túl kulturális programokat is kínál a lovarda, jellemzően negyedévente, különböző jeles napokhoz kötődő rendezvények formájában. Az iskolai szünetekhez igazodva hosszú évek óta bentlakásos és napközis táborokat is szerveznek.

A HaZám Kulturális és Lovassport Egyesület számára fontos, hogy az összes rendezvénye – ide értve a lovasoktatást is – komplex hatást, impulzust tudjon nyújtani, amely valódi élménnyé tud válni minden lovasudvarba látogató részére.

 

Célkitűzésük, hogy jól működő közösségbe szervezze azokat a lovaglás iránt érdeklődőket, akik a természet tiszteletének és kulturális hagyományaink megőrzésének fontosságát is magukénak érzik. Olyan programokat, eseményeket szeretnének szervezni, melyek képesek megszólítani, bevonzani Galgahévíz és a térség szélesebb lakosságát. Azt kívánják elérni, hogy ne „csak” egy lovasudvarként, kulturális közegként is tekintsenek a helyszínre.

 

ENG

The objective of the HaZám Cultural and Equestrian Sport Association is to unite children, young people and adults who, in addition to the love of horseback riding and respect for nature, are also committed to Hungarian cultural traditions. The riding hall is located in Galgahéviz and, thanks to its location, it offers visitors real reinvigoration with its wonderful view and nature-friendly style.