Magyarország | Zala vármegye | Szécsisziget | Kossuth Lajos u 10.

Hagyományos értékek - fesztiválhangulatban!


Nem is fogalmazhatnánk meg jobban azt az elképzelésünket, melyet 2021-től kezdődően a SZÉF Folk Fesztiválon valósítunk meg.

Mi, a SZÉF csapata, nemcsak elhivatottak vagyunk a népzene, a néptánc és a népi kézműves hagyományaink iránt, de életformánkká, a mindennapjainkká vált elköteleződésünk. Tesszük ezt örömmel, évente egyszer igazi fesztiválhangulatban is.

Rendezvényeinkkel szeretnénk bemutatni azt, hogyan lehet egyszerre szórakozás, kikapcsolódás, szakmai fejlődést elősegítő program és igazi közösségi élmény egy népművészeti és folklór fesztivál, hogyan lehet egy kulturális rendezvény híd a generációk között és a generációkon át. 


Igazi “kisléptékű” hétvégi programjainkon a családok számára biztosítunk lehetőséget népi kultúránk megismerésére, ahol együtt táncolhat, énekelhet, kézműveskedhet a család apraja-nagyja.

Mindehez megtaláltuk a legmegfelelőbb helyszínt is: a lankás zalai dombok között megbúvó, erdőkkel övezett kistelepülésen, Szécsiszigeten - ahol az Andrássy-Szapáry Kastély magtárában valódi Kultúrpajta hangulatban találhat egymásra ember és kultúra, család és közösség, barát és ismerős.