Április utolsó hétvégéje hosszú hétvége lesz - május elseje, hétfő is csatlakozik a szabadnapok sorához! A pajták tavaszköszöntéssel, kis-, és nagyfesztiválokkal, koncertekkel, táncházzal köszöntik a tavaszt! Útra fel!

Április utolsó hétvégéjén (29-30) vár mindenkit Ravazdon a 33. Mediawave Nemzetközi Film és Zenei Együttlét! Ahogy ők fogalmaznak: Idén két pajtában, kertben, műhelyben, tető alatt, sátrazva, de kényesebbeknek örömmel ágyat is biztosítva várunk! Hálózsákot hozz magadnak, a közösségi asztalra pedig valami jót mindenkinek! Regisztrálni itt lehet!

A Kispáli Lábas Pajtában  Szent György-nap alkalmából hagyományőrző rendezvénnyel készülnek, népi gasztroműhellyel és kézműves vásárral, fellép Laposa Julcsi, majd a Szikrák Táncegyüttes - és táncházban lehet mulatni hajnalig! 

A Feketelaki Téka Kultúrcsűr filmes táborba várja a fiatal tehetségeket! A program célcsoportját a szamosújvári és a mezőségi szórvány magyar fiatajai jelentik. Célunk kiaknázni mindazt az alkotó energiát és tudást, amit az újonnan létrejött mezőségi oktatási és kulturális gócpontok (Szamosújvár, Válaszút stb.) biztosítanak.

További programok az Eseménynaptár rovatban!