Főzzünk együtt - és keressük meg a legjobbat!
A gulyás a mai napig elválaszthatatlanul tartozik hozzá a pásztorok életéhez, s ezáltal a magyar gasztronómiához is. Főzőversenyünkön ennek a hihetetlenül változatos ételnek az elkészítésére hívjuk a csapatokat, az alapanyagokat tekintve mindenféle megkötés nélkül. Fontos megjegyezni, hogy a zsűri nemcsak az elkészített étel minőségét fogja pontozni, hanem a megfelelő tálalást és a ruházat autentikusságát is. Nevezni 2023. május 10-ig lehet, az alábbi e-mail címen: cimbi@iplus.hu. A szervezők az alapanyagokat és a tálalás eszközeit nem biztosítják, ám minden csapat két sörpadot és egy sörasztalt elfoglalhat. A program nevezőit szívesen látjuk a Kultúrpajta esti programjain, ahová a belépés díjtalan.
Díjak:
- díj: 1 bivaly növendék
- díj: 1 fiatal hízó
- díj: 1 kameruni bárány